DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Én úgy gondolom, azt látni kell, hogy végül is az egymásra mutogatás nem fogja megoldani a költségvetési pénzek pazarlását, tehát ha majd államtitkár úr ilyen álláspontra helyezkedik a költségvetés tárgyalásánál, és az MTV számára juttatandó pénzösszegeknél is, akkor kíváncsi leszek, hova jutunk. Mert most tudnék önnek olyan konkrét adatot szolgáltatni, miszerint az egyik funkciótlanított funkcionárius 800 ezer forintot kap; vagy nézzék meg, hogy az óriási pénzeket elkülönítő "New York, New York" produkcióhoz hasonló összegeket a "Moszkva 850" ellenlábasainak fizetnek ki.
(14.20)
Holott az egyetlen megfogható tény, hogy ők, mondjuk, az Egyenlítőtől is látják, hogy a sarki jéghegyen (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) hol van egy százdolláros elbújtatva.
Köszönöm a türelmüket. (Taps az FKGP és a KDNP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť