DR. LAMPERTH MÓNIKA

Full text search

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! Torgyán József napirend előtti hozzászólásában ismét azt a szép szónoki fordulatot használta, hogy "engedtessék meg nekem, hogy hadd ragaszkodjam az aggályaimhoz". Megengedtetik - ragaszkodjon az aggályaihoz! Én pedig hadd mondjam azt: engedtessék meg nekünk, hogy ön ragaszkodjon a tényekhez napirend előtti hozzászólásaiban!
Képviselő asszony hiányolta, hogy nem lehet hozzáférni ezekhez az információkhoz. A pártok és a különböző parlamenti frakciók gondoskodtak arról, hogy az Internetre felkerüljenek. De nemcsak erről kellene gondoskodni, hanem olvasni is kellene ezt. Az Interneten ezek az információk szerepelnek, a sajtóban megjelent. (Dr. Pusztai Erzsébet: Országgyűlési képviselő nem a sajtóból és nem az Internetből tájékozódik.) Akit ez a téma érdekel, mindenkinek meg kellene nézni... (Dr. Pusztai Erzsébet: Küldje el!), és utána el lehetne dönteni, hogy valaki azért nyer egy pályázaton, mert a tudományos munkája feljogosítja és méltóvá teszi erre, vagy azért, mert valamilyen egyéb sanda szándékokat próbálnak meg egyes politikusok egy ilyen döntés mögé bemagyarázni.
Köszönöm. (Taps a kormánypárti oldalon. - Dr. Pusztai Erzsébet: A kormány az Országgyűlésnek felelős, nem az Internetnek. - Gaál Gyula: Nem vádaskodni kell, hanem kérdezni! - Dr. Pusztai Erzsébet: Kérdeztem, az is olyan idegesítő?)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť