DR. CSEHÁK JUDIT

Full text search

DR. CSEHÁK JUDIT
DR. CSEHÁK JUDIT (MSZP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Megint csak a pontos tájékoztatás érdekében szeretném mondani a következőket:
Való igaz, hogy Torgyán József úr nem azt mondta, hogy a bizottságok nem támogatták az indítványt, hanem azt mondta, hogy nagy vita alakult ki. Szeretném elmondani, hogy a bizottsági ülésünkön nem volt nagy vita módosító indítvány tekintetében, a bizottság is és az előterjesztő is jó szándékkal és vita nélkül elfogadott minden jobbító javaslatot. Ha a kisgazdáknak lett volna egy még ennél is jobb javaslata, feltehetően azt is jó szívvel tudtuk volna támogatni.
Én őszintén fájlalom, hogy ahhoz képest, hogy a kisgazda frakció ilyen nagy mértékben elégedetlen nemcsak a preambulummal, hanem az egész törvénnyel, mérhetetlenül kevés számú indítványt nyújtottak be, amivel a bizottságban vitatkozhattunk vagy egyetérthettünk volna. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť