DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: Talán csak azért kérek szót, mert valóban tévéközvetítés ideje van, és én is nagyon sajnálom a kormány nevében, hogy a nyugdíjreform részletes vitája kapcsán megint ott tartunk, hogy nem kellene semmit sem csinálni, és egyes ellenzéki pártok azért nem érdemesítik módosító indítványokra sem ezt a törvényjavaslatot - mondjuk ki nyíltan -, mert végsőkig késleltetni akarják ezt a nyugdíjreformot. Csak szeretnék visszautalni arra, amit az általános vitában is nagyon sokszor elmondtunk, hogy bizony, már most is bőven öt perccel 12 után vagyunk, és ha nem történik meg a társadalombiztosítási rendszer és ezen belül a nyugdíjbiztosítási rendszer átalakítása, valójában akkor történnek meg azok a gazdaságpolitikai következmények, amelyekről itt többek között Torgyán József frakcióvezető úr is beszélt.
Én, a magam részéről örömmel hallanék a jövőben - ahogy elnök asszonyunk intett bennünket - érdemi, konstruktív vitát a módosító indítványokkal összefüggésben. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť