GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Kell hogy vitatkozzunk Szabó Tamással, mert ő is egy oldalra mozog, csak az egyikről. Ebben a nyugdíjrendszerben mind a két pillér kötelező érvénnyel lép életbe, tehát számolni kell mind a kettővel.
A másik: az, hogy ebben a törvényben a különböző táblázatokban és indexekben különböző mértékek jelennek meg, ez azt jelenti, hogy megvan az egyén szabadsága. Ennek az összes előnyét és hátrányát egyénre szabottan kell majd mindenkinek értékelnie és kell döntenie.
Az egy más kérdés, hogy széles sávban vannak és lesznek olyanok, akik úgy fognak dönteni, hogy nem lépnek át a magánnyugdíjrendszerbe, hanem megmaradnak az eddigiben. De nekik a törvényjavaslatban is - hadd hivatkozzam Ungár Klárára, aki a mellékleteket átnézte - figyelembe lehet venni, hogy mi következik évről évre 2008-ig, aztán 2009 és 2013 után.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť