ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Mai ülésünk napirendjének kiegészítésére több indítvány érkezett. Elsőként ezekről határoz az Országgyűlés, majd ezt követően dönt a házbizottság napirendi ajánlásáról.
Tisztelt Országgyűlés! A Fidesz képviselőcsoportja kezdeményezte, hogy ma kezdődő ülésünk napirendje egészüljön ki a Magyar Demokrata Fórum és a Fidesz-Magyar Polgári Párt, valamint az általuk alapított egyszemélyes kft.-k tulajdonába, illetve használatába került ingatlanokkal kapcsolatos kérdéseket vizsgáló bizottság felállításáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitájának folytatásával és lezárásával, valamint az MSZMP, illetve utódpártja, az MSZP, valamint az általuk alapított egyszemélyes kft.-k tulajdonába, illetve használatába került ingatlanokkal kapcsolatos kérdéseket vizsgáló bizottság felállításáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitájának folytatásával és lezárásával.
(17.10)
A Magyar Demokrata Néppárt képviselőcsoportja pedig azt javasolta, hogy a napirend egészüljön ki az 1997. november 3-ára Budapestre bejelentett és a gyülekezési jogról szóló 1989. évi III. törvény 8. § (1) bekezdés és 9. § (2) bekezdésében foglaltak szerint betiltott rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseket vizsgáló bizottság felállításáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitájával.
Először tehát ezekről az indítványokról külön határoz az Országgyűlés.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e azzal, hogy a napirend egészüljön ki a H/4146. számú, Áder János képviselő úr által benyújtott indítvánnyal. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elutasította.
Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e azzal, hogy a napirend egészüljön ki a H/4147. számú, Áder János képviselő úr által benyújtott indítvánnyal. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elutasította.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e azzal, hogy a napirend egészüljön ki a H/5180. számú, Pusztai Erzsébet, Kónya Imre, Kutrucz Katalin és Szabad György képviselőtársaink által benyújtott indítvánnyal. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta. Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztés tárgyalására holnap este kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť