ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1996. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztéseket T/4770. számon, az egységes javaslatot pedig 4770/49. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
A Házszabály 107. §-ának (1) bekezdése alapján az előterjesztő módosító javaslatot nyújtott be, és erről az alkotmányügyi bizottság ajánlást készített. Kérdezem az alkotmányügyi bizottságot, hogy kívánja-e ajánlását kiegészíteni. (Nincs ilyen jelzés.) Nem kívánja.
Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a záróvitát az egységes javaslathoz érkezett módosító javaslatról. Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkező nincs, a záróvitát lezárom.
A módosító javaslatról történő határozathozatal következik.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az előterjesztő módosító javaslatát a T/4770/50. számú ajánlás 1. pontja szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 206 igen szavazattal, 59 nem szavazattal, 16 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most a törvényjavaslat egészéről határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a Magyar Köztársaság 1996. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 209 igen szavazattal, 74 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť