NAGYIVÁNYI ZOLTÁN

Full text search

NAGYIVÁNYI ZOLTÁN
NAGYIVÁNYI ZOLTÁN, a számvevőszéki bizottság előadója: Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! A számvevőszéki bizottság a '96. évi költségvetési beszámolóval együtt a múlt héten tárgyalta a '98. évi tb-költségvetést is. Ugyanolyan vita alakult ki, mint a '96. évi beszámolóval kapcsolatban. Ugyanazokat a tisztázatlan kérdéseket látjuk, amelyeket problémaként jeleztünk a '96. évi beszámolóval kapcsolatban is. Szintén nem tartom szükségesnek ezeket részletezni, csak a főbb gondolatköröket jelezném.
A '98. évi költségvetésben szintén tisztázatlan az önkormányzati vagyon szerepe. Nem megnyugtató számunkra, hogy egyes kérdések értelmezésében markáns szembenállás van a tb-önkormányzat vezetése, valamint a Pénzügyminisztérium szemlélete között. Vitatható ugyanakkor - mivel ez komoly szakmai kérdés, de úgy érezzük, sok a gond vele - a gyógyszer-támogatási rendszer egésze, s ez újragondolást igényel.
Összességében az a bizottság véleménye, hogy a módosításokkal elfogadhatóbbá tehető a tervezet.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť