KUNCZE GÁBOR

Full text search

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Képviselőnő! Továbbra sem értem, hogy mi kifogásolnivalót talál a képviselőnő abban a kérdésben, hogy a polgárokat közvetlenül érintő ügyekben minden lehetséges eszközzel megpróbáljuk őket informálni.
Ami a magyar közszolgálati televízió befolyásolására vonatkozó megjegyzéseit illeti, ezekkel kapcsolatban azt kell mondanom, hogy nincs ilyen. Abban az esetben, ha valaki ezt tapasztalja, akkor - éppen a médiatörvény értelmében - különböző fórumokhoz fordulhat.
Ami az ORTT kifogásait illeti a Külügyminisztérium által finanszírozott műsorokkal kapcsolatban, arról meg azt kell mondanom: soha ne felejtsük el, hogy egy nagyon fontos kérdésben, a NATO ügyében folyt e tekintetben finanszírozás. Ez pedig, azt hiszem, a parlamentben támogatást élvező olyan kérdés, aminek a végére pontot a sikeres november 16-i népszavazással tehetünk.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť