ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Képviselő Asszony! Szeretném emlékeztetni, hogy a független képviselők közül viszonylag kevés van egyéni választókerületben megválasztva, ezt csak úgy közbevetőleg mondom. Egyébként a Házszabály természetesen lehetővé teszi a független képviselőknek, hogy felszólaljanak, elmondják a véleményüket. A házbizottság folyamatosan ezt a gyakorlatot alakította ki, hogy elég szoros percekben számolva a frakciók képviselőinek ad lehetőséget a délelőtti órákban véleményük elmondására.
(11.50)
Most egyébként megint eléggé kiszámított perceink vannak, mert példának okáért a frakció-képviselők nem mondták el még mindnyájan a véleményüket a társadalombiztosítás '98. évi költségvetéséről.
Az ügyrendi javaslatot mindenesetre meg kell szavaztatnom. Megkérdezem, támogatja-e valaki azt, hogy most, az általános vitában felszólaljon Aszódi Ilona Katalin, független képviselő asszony. (Szavazás.)
A Ház többsége nem támogatja. (Aszódi Ilona Katalin tapsol.)
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát - ahogy bejelentettem - elnapolom. Folytatására és lezárására, ahogy azt a Ház megszavazta, az esti órákban kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť