SELMECZI GABRIELLA

Full text search

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Miniszter Úr! Ez az egész probléma a veszélyes állatokkal olyan, mint egy búvópatak vagy egy áradó patak: ha az egyik ponton megpróbáljuk visszanyomni, megoldani, akkor a másik ponton előbukkan. Ezért is van szükség arra, hogy az állatvédelmi törvényt a parlament minél előbb elfogadja, hiszen az átfogóan tudná kezelni ezt a kérdést.
Az egyik problémánk az, hogy - ha jól emlékszem - több mint fél éve fekszik az Országgyűlés asztalán az állatvédelmi törvény, és nem igazán akaródzik elfogadni. A másik probléma, amire szeretném felhívni a figyelmét, hogy ez a bizonyos kormányrendelet, amit ön említett, például a staffordshire terriereket nem nyilvánította veszélyes ebbé, és nagyon sokan ebben az irányban próbáltak kibújni, hogy mégiscsak tudjanak ilyen veszélyes állatokat - amelyek egyébként a pitbullhoz hasonlóak - tartani.
Röviden még egyszer kérem önt, akár mint a miniszterelnök úr helyettesét is arra, hogy az állatvédelmi törvényt minél előbb fogadja el a parlament, hogy megóvjon minket a felelőtlen oroszlán-, kígyó- vagy más vadállattartóktól. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť