SZÁSZ DOMOKOS

Full text search

SZÁSZ DOMOKOS
SZÁSZ DOMOKOS (SZDSZ): Köszönöm a szót. Elnök úr nem volt itt, amikor házszabályi vita folyt: meg tudjuk oldani, tehát az a probléma megoldódott - képviselőtársaim felvilágosítottak.
Ehhez csak egyetlen megjegyzést szeretnék fűzni: valamilyen okból a kormány az eredeti javaslatban mégiscsak 10 ezer köbmétert javasolt, és nagyon sokáig élt ez a javaslat. Érdekes módon csak a részletes vitának a legeslegutolsó pillanatáig élt a 10 ezres javaslat, és akkor jött egy kapcsolódó az 50 ezerrel. Én csak ezt kifogásoltam az ügyben. Ha lett volna módunk erről többet vitatkozni vagy megvitatni, akkor rendben lett volna. Természetesen a pénzügyőrök száma meg a rendelkezésre álló pénz most sem elég ahhoz, hogy a feketegazdaságot elkapjuk.
De Miklós képviselőtársam is pontosan tudja azt, nem arról van szó, miszerint az adóraktár mérete akadályozná meg a feketegazdaságban utazókat: erről nem kívánok többet vitatkozni, de teljesen nyilvánvaló, hogy nem erről van szó. Itt valami másról van szó; és én csak azt szeretném, hogy az eredeti törvényjavaslatban helyreállított 10 vagy 20 ezer, tehát gazdaságosan, a játszmában legálisan résztvevők számára legálisan megvalósítható adóraktárral folyjék a játszma, és minden más egyébben egyetértek képviselőtársammal. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť