DR. MEDGYESSY PÉTER

Full text search

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER pénzügyminiszter: Az Állami Számvevőszék jelentése úgy fogalmaz, hogy felkéri a miniszterelnököt arra, hogy fegyelmi eljárás keretében vizsgálja meg a közigazgatási államtitkár felelősségét. Természetesen ennek eleget fogunk tenni. A miniszterelnök úr megkért arra, hogy ezt a kérdést én terjesszem elő. Annak érdekében, hogy a felelősség vagy az esetleges felelősségre vonás megállapítható legyen, szükséges olyan szakértők igénybevétele, akik a megfelelő tájékoztatást és információt részemre meg tudják adni.
Ami pedig a tanulságokat illeti, azt szeretném mondani, hogy a Budapest Bankot nem lehet elvonatkoztatni attól a történelmi környezettől, amikor privatizálták. Ma erős tulajdonosok vannak a Budapest Banknál, de egyetértek azzal, hogy transzparens megoldásokra van szükség a jövőben. Azóta ezeket a megoldásokat követtük. Előtte tisztítottuk ki a bankot, és utána privatizáltuk, itt pedig egy fordított helyzet volt.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť