ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! A kormány kivételes és sürgős tárgyalást kérve T/4807. számon benyújtotta a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslatát. A Házszabály értelmében a kivételes tárgyalásbavételhez a jelen lévő országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 191 igen szavazattal, 56 ellenszavazat és 1 tartózkodás mellett az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalását nem fogadta el. (Több képviselő jelzi, hogy gépe nem működik.) Kérem bekapcsolni Ecsődi képviselő úr és Szigeti György képviselő úr gépét. (Zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Kérem még egyszer a szavazási eredményt! Ecsődi képviselő úr hogyan szavaz?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť