DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (MDF): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Ki változtatta az álláspontját, és miért kell erre magyarázatot adni? - ezt a kérdést járjuk körbe már sokadszor és elég hosszadalmasan. Elég egyoldalú a beállítás, mert megítélésem szerint a lényegről nem esik szó, nevezetesen arról, hogy a kormány változtatta meg az álláspontját.
Ne haragudjanak, de az én szempontomból teljesen mindegy, hogy X vagy Y képviselő hogyan változtatta meg a véleményét az Országgyűlésben, mert az Országgyűlésnek a kormány a felelős. Ha a kormány változtatta meg a véleményét, az tartozik ide, és a kormánynak kell arra magyarázatot adnia. Nevezetesen arról van szó, hogy az Európai Uniónak küldött kérdőívben a kormány úgy nyilatkozott, hogy nem kívánja a földtörvény szabályozását módosítani. Ettől eltérően járt el, és ez váltotta ki azt, hogy egy népszavazási kezdeményezés indult, mert a kormány megváltoztatta az álláspontját. Mind a mai napig adósak azzal, hogy elmondják, hogy ez miért történt. Talán most az előterjesztő államtitkár úr ezt megteszi.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť