DR. EÖRSI MÁTYÁS

Full text search

DR. EÖRSI MÁTYÁS
DR. EÖRSI MÁTYÁS külügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök asszony, nincs semmi probléma. A kormány a vita politikai részében nem kíván részt venni addig, ameddig a vita befejeztével véleményt nem nyilvánít az elhangzottakról. Azonban a kormány úgy érzi, hogy bizonyos ténybeli tévedéseket célszerű helyreigazítani. Ebben a vitában már másodszor hangzik el - most Glattfelder Béla képviselő úrtól, korábban Pokorni Zoltán képviselő úrtól - az, hogy a kormány hibázott az OECD-szerződés létrehozatalakor.
Szeretném felhívni a képviselő urak figyelmét arra, hogy az OECD-szerződés tárgyalását az előző kormány kezdte meg. Az persze igaz, hogy ennek a kormánynak a sikere volt az - a gazdasági eredmények alapján -, hogy Magyarországot felvették az OECD-be. (Taps a kormánypártok soraiból.) Arra is szeretném felhívni ellenzéki képviselőtársaim figyelmét, hogy ez a kormány semmilyen olyan eredménytől nem állt el, amit az előző kormány elért. Tehát ha valamifajta kifogása van a Fidesznek az OECD-szerződés tervezetével kapcsolatban, akkor forduljon a barátaihoz, az MDF-hez, amelyik ezt kitárgyalta.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť