DR. GOMBOS ANDRÁS

Full text search

DR. GOMBOS ANDRÁS
DR. GOMBOS ANDRÁS (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök asszony. Glattfelder képviselőtársam jól emlékszik arra, hogy valóban, a mezőgazdasági bizottság is megtárgyalta ezt az OECD-előterjesztést, és ott a kormány valóban ezt az álláspontot képviselte. Mi ezt elhittük, és a mai napig is azt állítjuk, hogy ez az OECD-szerződés a Magyar Köztársaságra nézve kedvező szerződés. Önök állítják ennek az ellenkezőjét, és ha önök állítják az ellenkezőjét, és akkor is tudták, sejtették vagy föltételezték, hogy ez számunkra hátrányos, akkor kellett volna ezeket az érveket felsorolni. Akkor kellett volna rámutatni!
Úgy gondolom, hogy szerencsétlen dolog most visszamenőleg mutogatni abban az esetben, amikor az önök frakcióvezetője, pártelnöke, Orbán Viktor bizottsági elnökként is megszavazta a ratifikáció során ezt a szerződést és a néhány fideszes képviselő is, aki akkor éppen itt tartózkodott, szintén egyhangúlag megszavazta ezt az előterjesztést.
Úgy gondolom, hogy ezek után felvetni ezeket a kérdéseket teljesen indokolatlan és nem egészen logikus. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť