DR. SALAMON LÁSZLÓ

Full text search

DR. SALAMON LÁSZLÓ
DR. SALAMON LÁSZLÓ (Fidesz): Tisztelt Országgyűlés! Gombos András képviselő úr észrevételét őszintén szólva nem értem: nem azt a részt, hogy kinek mi hátrányos, mert az már világos: a kormánykoalíciónak az nem hátrányos, hogy külföldiek termőföldtulajdont szereznek majd - az ellenzéknek igen.
Csak azt nem értem, hogy amikor az OECD-tárgyalások voltak, tudtom szerint akkor még erről a törvényről szó sem volt. Az ellenzék abban a tudatban tárgyalta ezt a nemzetközi egyezményt, hogy senki nem akarja ebben az országban a jogi személyeknek és gazdasági szervezeteknek megnyitni a földtulajdon-szerzési lehetőséget. Ha netán valaki ellenzéki oldalról napirend előtt felszólalt, hogy mégis ilyentől fél, azt megnyugtatta a kormány, hogy ez agyrém.
Miért kell akkor most az ellenzéket hibáztatni, hogy nem találta azt ki, hogy a kormány közben mégis ezt forgatja a fejében? És miután ehhez a nemzetközi egyezményhez csatlakoztunk, egy ilyen javaslattal előáll, aminél ez a probléma most már valóban felmerül.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť