DR. SOLYMOSI JÓZSEF

Full text search

DR. SOLYMOSI JÓZSEF
DR. SOLYMOSI JÓZSEF (független): Köszönöm szépen a lehetőséget, elnök asszony. Nagyon megtisztelő, hogy az utóbbi időben előszeretettel hivatkoznak az Agrárszövetségre, különösen megtisztelő a Fidesz részéről, hisz talán - és az utóbbi időben úgy veszem észre - még sajtótájékoztatón is hivatkoznak ránk, holott jobban szeretném, ha Glattfelder Béla képviselő úr elolvasná a múlt heti jegyzőkönyvet.
Nagyon részletesen elmondtam az Agrárszövetség hivatalos állásfoglalását a múlt héten, hétfőn este, és jó néhányszor hozzászóltam. Ott is elmondtam, hogy nem túl szerencsés, ha egy-egy mondatot kiemelnek az eredeti szövegkörnyezetből, mert nagyon sok félreértésre adhat okot. Egyébként az Agrárszövetség nem csatlakozott az aláírásgyűjtőkhöz. Nem is értettünk egyet, és nem is értünk egyet az aláírásgyűjtéssel, azzal különösen nem, hogy ilyen jellegű kérdést népszavazással döntsünk el. Ennek már jó néhányszor helyet adtunk, a sajtóban is megjelent. Nagyon sajnálom, hogy mindig félremagyarázzák az Agárszövetség álláspontját. Lehet, hogy vannak közöttünk is, akik egyszer-egyszer - ugyanúgy, mint más pártoknál is - más véleményt képviselnek, de itt szó sincs az Agrárszövetség hivatalos véleménynyilvánításáról.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť