GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Tisztelettel kérem az elnök asszonyt: térjünk vissza oda, arra a részletes vitára, ami a napirend szerint szerepel, mert az a meggyőződésem, hogy itt hosszú-hosszú percek óta a 4749-es, a termőföldről szóló törvényről beszélünk.
(18.30)
És egyetlen gondolatot hadd tegyek hozzá, ami idetartozik a módosító javaslathoz. Tisztelt Képviselőtársaim! A választóink, az állampolgárok tökéletesen tudják, mit takar ma már az a szó, hogy gazdasági társaság: annak lehetnek magyar és külföldi tagjai.
És amit Gyimóthy úr olyan sokszor elmond, a 300 ezer aláírás: hadd mondjam el a személyes tapasztalatomat, és nem nevezem meg azokat a pártokat, akiknél én vettem egy egész hétvégén a fáradságot, körbejártam, hogyan gyűjtik az aláírást. Tisztelt Képviselőtársaim! Minden egyes helyen majdnem elkergettek, és csak ez volt a kérdés: akar népszavazást földkérdésben vagy nem akar. A kérdésről, ami itt szerepel, szó sem esett!
Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban. - Glattfelder Béla: Rágalom! Ott volt minden a lapon! - Közbeszólás az ellenzéki pártok padsoraiból: Nem ismeri a képviselő úr a törvényt!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť