DR. LOTZ KÁROLY

Full text search

DR. LOTZ KÁROLY
DR. LOTZ KÁROLY közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter: Tisztelt Képviselő Úr! Még egyszer szeretném hangsúlyozni: a Közlekedési Minisztérium és a Környezetvédelmi Minisztérium nagyon sok jelentkezőből választott, pontosan ismerték az önkormányzatok a feltételeket, ők döntöttek így, végső soron vállalva ezt az egyébként kisebb terhet, mint hogyha komp működött volna. Nem hasonlítható ez össze az országos jellegű hidakkal, amelyeknek egyébként a költségét, működtetését valamennyien megfizetjük országosan, lényegesen többen használják az országból ezeket a hidakat, az adózáson keresztül mindnyájan megfizetjük ezeknek a hidaknak a nem kis működtetési költségét.
Szeretném inkább elismerésemet tolmácsolni azoknak az önkormányzatoknak, amelyek végül is így döntöttek, és vállalták ennek minden következményét.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť