VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Nem akarok igazán poénkodni a témával, de ön mintha nem hallotta volna meg a kérdésemet. Önhöz levelet írtak a nagyothalló-készüléket forgalmazók, amelyben tiltakoztak ez ellen a rendelet ellen. Semmi nem történt, ön választ sem írt erre a levélre.
Az ön rendeletében - idézni tudom - ez feltételként szerepel: a nagyothalló-készülékhez fogtechnikusi végzettség kell. De hadd említsem meg azt is, hogy a rendelet előkészítője - aki a Népjóléti Minisztériumban mint szakértő volt foglalkoztatva -, az úr ellen jelenleg öt per folyik: védjegybitorlás, névhasználati per, felszámolási eljárás, tisztességtelen piaci magatartás, cégeljárási ügyekben.
Tisztelt Miniszter Úr! Nem gondolom, hogy ha valaki elkövet egy hibát, akkor azt takargatni kellene. Sokkal tisztességesebb lett volna, ha ön azt mondja, hogy hibát követtünk el, a szakértő úr sem volt megbízható, a rendelet szövege rosszul került kiadásra, és valamikor módosításra kerül sor. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.) Sajnos, nem ezt hallottam öntől.
Köszönöm. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť