DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS

Full text search

DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS
DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Elnézést, de most előjön belőlem a tudományos szocializmus tanszéken megszerzett tudás, és kezdek elrémülni. Volt egy párt Kelet-Európában, amelyik azt csinálta, hogy ha egyik hónapban megváltozott a párt álláspontja, akkor a másik hónapban mindig kiadta a párt történetét, és abból kihagyta azokat, akik abban a vitában alulmaradtak, amikor pedig kivégezték őket, akkor a nevüket kitörölték még a lexikonokból is. Nem hiszem, hogy ha akármelyik párt ma Magyarországon a saját történetét megírja, előbbre tud jutni azzal, hogy folytonosan kihúzza azokat a névsorból, akik esetleg kisodródtak abból a pártból.
Azt hiszem, ugyanúgy, mint ahogy a szocialista párt történetéhez is hozzátartozik Pozsgai Imre története, ugyanúgy Szabó Lajos is hozzátartozik az önök történetéhez, és ne tagadják meg. Mondják azt, hogy most nem a Kisgazdapárt tagja!
(22.20)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť