ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): A házszabály-módosítás alapján nem adhatok szót személyes érintettség ügyében. Mivel nem ügyrendi kérdésben kért szót, a határozathozatal következik. (Folyamatos zaj.)
Bejelentem, hogy a H/4772/9. számú ajánlás 3., 6., valamint a kiegészítő ajánlás 1., 2., 3., 4., 5., 6. számú pontjai nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, ezért ezekről nem határoz az Országgyűlés.
Az előterjesztő a H/4772/9. számú ajánlás 1., 4., 5., 7., 9. és 10. számú pontjaiban foglalt módosító javaslatok támogatja ezek elfogadása pedig kizárja az ajánlás 2. és 8. pontjaiban szereplő indítványaikat.
Most pedig felhívom figyelmüket, hogy a módosító javaslatok elfogadásához az országgyűlési képviselők kétharmadának, azaz 255 képviselőnek az igen szavazata szükséges. (Folyamatos zaj.)
Mindezek ismeretében - figyelmüket kérve - kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredmény megjelenésekor taps a kormánypárti padsorokból.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 259 igen szavazattal, 79 nemmel, 1 tartózkodással a támogatott módosító javaslatokat elfogadta.
A záróvitára és a zárószavazásra a jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť