BÁRSONY ANDRÁS

Full text search

BÁRSONY ANDRÁS
BÁRSONY ANDRÁS (MSZP): Köszönöm szépen. Elnök Úr! Államtitkár Úr! Úgy gondolom, hogy a válasza korrekt volt. Egyetlenegy kis apró probléma van: ez év júliusában a Budapesti Rendőr-főkapitányság illetékes vezetője - miközben nyugtázta a kerületi önkormányzat anyagi áldozatvállalását és azt a tényt, hogy január 1-jével gyakorlatilag az épület kerület által vállalt átalakítása be fog fejeződni - azt írta, hogy további 250 millió forint értékű beruházásra volna szükség, ami a BRFK-nál nem áll rendelkezésre.
Bízom abban - miután ez egy júliusi levél volt -, hogy az 1998. évi költségvetésben a továbbiakat a BRFK immáron tudja fedezni; mert úgy gondolom, hogy a VI. kerületi kapitányság létrehozása persze jelentős anyagi eszközöket szabadított föl az immáron lényegesen kisebb feladatokkal rendelkező VII. kerületi kapitányságon, nem beszélve arról, hogy egy csomó rendőrségi intézmény elhelyezését (Az elnök pohara megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) meg lehet oldani az így felszabadult ingatlanrészben.
Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť