IZSÓ MIHÁLY

Full text search

IZSÓ MIHÁLY
IZSÓ MIHÁLY (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Igen tisztelt Államtitkár Asszony! Képviselőtársam! Már volt szó a munkaterápiás intézet kiárusításával kapcsolatban az ott jelentkező problémákról. A birtoklapok megtekintése során szomorúan tapasztaltam, hogy a kft. kiközvetített négyzetméterenként négy-hat forint értékben olyan területeket is, amelyek természetvédelem alatt álltak, vagy jelenleg most is ott állnak.
(16.00)
Konkrétan: a Pomáz 6875. tulajdonlapszámon, a 0316 helyrajzi szám alatt mintegy 15 hektár területet, továbbá a 6860. tulajdonlapon a 0329 helyrajzi számon szereplő területeket.
A kormányzat távlati célja az, hogy a magánkézbe került védett területeket visszavásárolja. Ha ez így van, akkor miért adta el az állam tulajdonaként nyilvántartott védett területet a Citifund Kft.? Kérdezem tisztelettel az államtitkár asszonytól, hogy a Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium hozzájárult-e fent jelzett és más védett területek eladásához az elmúlt két és fél év alatt. Köszönöm és várom válaszát. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť