JAKAB RÓBERTNÉ

Full text search

JAKAB RÓBERTNÉ
JAKAB RÓBERTNÉ, az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság előadója, a napirendi pont előadója: Köszönöm. Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Amint arra bizottsági előadóként is felhívtam a tisztelt Ház figyelmét, még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy ezzel a határozattal az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság törvényben megfogalmazott kötelezettségének tesz eleget.
A bizottság tartotta magát azokhoz a normákhoz, előzetesen megállapított feltételekhez, amelyek szerint a pályázatot kiírta, ezek alapján döntött, és ezt a döntést fektettük le önök elé, mivel - ahogy ezt tudjuk - itt semmiféle normativitást megállapítani nem lehet.
Ezért kérem a tisztelt Házat, hogy mivel az 1997-es működési támogatás felosztásáról van szó - ez a 70 millió forint nagyon szükséges, nem véletlenül kérte a bizottság a sürgős eljárást -, fogadja el a határozatot; esetlegesen vitassa meg, de mindenképpen biztosítsa a támogatásáról. Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť