DR. KÁVÁSSY SÁNDOR

Full text search

DR. KÁVÁSSY SÁNDOR
DR. KÁVÁSSY SÁNDOR (FKGP): Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszter Úr! A Nyugati előtt, a metró bejáratánál egy asszony koldul, kezében tábla a következő felhívással - idézem -: "Három gyermekem van, munkám nincs, minden segítséget köszönettel fogadok." Eddig az idézet.
Úgy hiszem, a többség véleményét tolmácsolom, ha megállapítom: megrendítő, ha gyermekes, kiváltképp háromgyermekes anya kénytelen koldulni, ha el akarja tartani éhező gyermekeit és családját. Mindenesetre olyan fejlemény, amely fölött az állam sem hunyhat szemet; nem lehet nagyvonalú, főleg tétlen szemlélője.
Kérdezem ezért: figyelik-e, illetve tanulmányozzák-e az ilyen és hasonló jelenségeket, és mit tesznek azért, hogy a gyermekes anyák ne kényszerüljenek koldulni, ha el akarják tartani egy vagy több gyermeküket, illetve családjukat. Várom a választ. (Taps a kisgazdapárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť