BOGÁRDI ZOLTÁN

Full text search

BOGÁRDI ZOLTÁN
BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Azt hiszem, rémlátomások ellen legjobb védekezés a végiggondolt törvények és rendeletek. Sajnos ezekben nem dúskálhatunk. Felhívtuk a kormánypártok figyelmét annak idején, hogy a tb-törvény módosítása milyen eredményeket hoz.
Teljesen igazat adok azoknak, akik azt mondják, hogy Torgyán képviselő úr rosszul értelmezte a törvényt. Ez igaz. De egy halom olyan rossz törvény van pillanatnyilag érvényben, amely tényleg sújtja a mezőgazdasági termelőket. Épp a héten kapták meg a mezőgazdasági termeléssel foglalkozók a Fővárosi és Pest Megyei Egészségbiztosítási Pénztár levelét, amelyben értesítik őket arról, hogy a minimálbér 39+6+4 százalékáig igenis kell járulékot fizetniük akkor is, ha nem lesz jövedelmük. Nagyon remélem egyébként, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisíti ezeket az alkotmányellenes cikkelyeket, de ettől függetlenül önök a felelősek azért, hogy rémhírek terjednek a mezőgazdasági őstermelők, mezőgazdasági vállalkozók között.
El kellene fogadni néha a jó javaslatokat, még akkor is, ha az ellenzék oldaláról jönnek. Ha ezt nem teszik meg, akkor hasonló esetekkel mindig szembe kell nézniük, mert mindig lesz olyan, aki szót emel a vidék érdekében, mert a vidéket tényleg rendkívüli módon megnyomorítják ezek a törvények.
Szekeres képviselő uramnak ajánlom, nézze át a történelmet egy kicsit, hogy ki, mikor és mit tett a magyar vidék ellen. Ő az MSZMP aktivistája volt anno - csak ennyit szeretnék mondani. Köszönöm. (Taps az ellenzék padsoraiban. - Dr. Géczi József Alajos: És te nem voltál KISZ-titkár?!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť