DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Azért elég érdekes felvetések hangzanak itt el! Az az érdekes felvetés, hogy az elmúlt négy évben azért nem csináltuk meg a nyugdíjreformot, mert előbb stabilizálni kellett.
Tájékoztatom képviselő urat, hogy nem stabilizálni kellett. Végig kellett menedzselni azt a gazdasági krízist, amit átéltünk a szocialista világrendszer összeomlása következtében, a keleti piacok összeomlása következtében, az egész állami tulajdonú gazdálkodás csődjének következtében. Az is stabilizáció volt ám! Csak nem ilyen harsogós, hanem kínos, keserves. Végig kellett élni azt, hogy robbanásszerűen, egy-két év alatt több százezresre nőtt a munkanélküliség Magyarországon. Kik szidtak bennünket ezért, tisztelt képviselőtársaim? Visszaemlékeznek az akkori szocialista párti megszólalásokra? Emlékeznek még a szociális érzéketlenségünkről szóló tirádákra - arról, hogy mi csináltuk a munkanélküliséget -, tisztelt képviselőtársaim? És akkor most azt mondják, stabilizálni kellett volna? A kettő együtt valahogy nem igaz!
Döntsék már el egyszer, hogy akkor hazudtak vagy most beszélnek mellé! Köszönöm figyelmüket. (Taps az ellenzéki padsorokban.)
(10.10)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť