DR. TÍMÁR GYÖRGY

Full text search

DR. TÍMÁR GYÖRGY
DR. TÍMÁR GYÖRGY (FKGP): Nagyon köszönöm a szót, elnök úr. Képviselőtársaim! Minden polgár számára rendkívüli jelentőségű, hogy ebben a kérdéskörben az igen tisztelt Magyar Országgyűlés hogy fog dönteni.
Rá kell mutatnom arra, hogy alapvetően hibás az a szemlélet, az a mentalitás, amely eleve a tévedhetetlenség téziséből indul ki. Sajnos tapasztalnunk kellett az elmúlt évek során, hogy hány alkalommal kellett módosítani egy nem is olyan sokkal korábban elfogadott jogszabályt.
Kérem! Csak a viták tisztítótüzében kristályosodhat ki az igazság! Csak akkor tudhatjuk meg egymás érvei meghallgatásából és elemzéséből - de nem gőgös meghallgatásából! -, hogy valójában mi a választóink érdeke! Mikor döntünk helyesen?
Elkerülendőnek tartom - különösen ezzel a témakörrel, ami itt ennek a csomagnak a tárgyát képezi -, hogy akár polgárnak, akár érdek-képviseleti szervnek Alkotmánybírósághoz kelljen fordulnia. (Moraj a kormánypártok padsoraiban.)
Igen tisztelt Bauer Képviselő Úr! (Derültség.) Örülök, ha ön már eleve jelzi, hogy oda fog fordulni!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť