DR. TÍMÁR GYÖRGY

Full text search

DR. TÍMÁR GYÖRGY
DR. TÍMÁR GYÖRGY (FKGP): Igen. Nem szép, nem szép dolog ez. (Derültség és közbeszólások.) Képviselőtársaim! Amit az igen tisztelt SZDSZ gondol, azzal én már eleve egyetértek - Bauer képviselőtársammal kapcsolatban, akit egyébként nagyon nagyra becsülök, és kiváló közgazdásznak tartok, de sajnos, úgy látszik (Derültség és szórványos taps.), egy kicsit visszament az iskolapadba. (Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Haladunk! - A tárgyra!)
Képviselőtársaim! Rátérve a témára... (Derültség.) A Független Kisgazdapárt felajánlotta, hogy az egész nyári, úgynevezett parlamenti szünetben hajlandó együttműködni a parlament többi pártjával, hogy vitatkozzunk, hogy minél jobb törvényt tudjunk megalkotni. (Közbeszólások.)
(19.10)
(Zaj, közbeszólások a kormánypártok soraiban.) Igen tisztelt Elnök Úr! Egy kis segítséget kérek a túlkoros kisgyerekekkel szemben. (Derültség, zaj a kormánypártok soraiban. - Szórványos taps.)
Elnök Úr! A Független Kisgazdapárt valóban a választói érdekében próbál politizálni, még akkor is, hogyha ellenzéki padsorokból. Mi teljesíteni akarjuk azt a feladatot, amelynek az elvégzése végett ide delegált bennünket a választó. Kérjük, hogy önök ne nehezítsék a mi dolgunkat! (Zaj a kormánypártok soraiban.) Szeretnénk jobb, egyre jobb jogalkotásban közreműködni, és szeretnénk az önök figyelmébe ajánlani sok-sok ellenérvet a jelenlegi változattal szemben. Meg kell mondanom, hogy nem az ellenzék eminens érdeke, hogy mi elmondhassuk a kritikánkat, hanem elsősorban az önöké, a kormányoldalé. Mi szeretnénk az önök 72 százalékból eredő munkáját segíteni. (Zaj, taps az MSZP soraiban.) Ne gátoljanak bennünket!
Köszönöm, elnök úr. (Taps a Kisgazdapárt soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť