ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály szerint ilyenkor el kell rendelni a gombnyomással történő szavazást. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az előbb ismertetett törvény, illetőleg határozati javaslat tízórás időkeretben történő tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Az eredmény megjelenésekor taps az MSZP padsoraiban.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 191 igen szavazattal, 3 ellenszavazattal és tartózkodás nélkül a tízórás időkeretben történő tárgyalást elfogadta. (Folyamatos zaj.)
Tisztelt Képviselőtársaim! Még lesz egy szavazás!
Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim a napirendi ajánlással kézhez kapták azt a javaslatot, amely a T/4293., a T/4294., a T/4295., a H/4292., illetve a T/4297. számon benyújtott előterjesztések együttes általános vitájában a képviselői felszólalásokra 30 órás időkeretet javasol.
A frakcióknak ezúttal is módjuk van kifejteni a véleményüket. Megadom a szót Szekeres Imre képviselő úrnak, MSZP.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť