ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Most soron következik a bíróságok szervezetéről és igazgatásáról szóló, valamint a Magyar Köztársaság ügyészségéről szóló 1972. évi V. törvény módosításáról szóló, továbbá az ítélőtáblák székhelyének és illetékességi területének megállapításáról szóló, valamint a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló, továbbá az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló és az ügyészségi szolgálati viszonyról és az ügyészségi adatkezelésről szóló 1994. évi LXXX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztéseket T/4216., T/4231., T/4219., T/4217., T/4218. és T/4232. számokon kapták kézhez képviselőtársaim.
Tisztelt Országgyűlés! Most az egyes képviselői felszólalásokra kerül sor. Felszólalásra kap lehetőséget először Czuczi Mihály képviselő úr, a Szabad Demokraták Szövetsége részéről; őt követi majd Torgyán József képviselő úr, a Független Kisgazdapárt szónoka.
Megadom a szót Czuczi Mihály képviselő úrnak, Szabad Demokraták Szövetsége.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť