SZENTKUTI KÁROLY

Full text search

SZENTKUTI KÁROLY
SZENTKUTI KÁROLY (SZDSZ): Köszönöm szépen. Tisztelt Ház! Én is úgy gondolom, hogy egy végül is hosszú előkészítő folyamat után a parlament mind a horgászoknak, mind a halászoknak és bizonyos mértékig az önkormányzatoknak is kedvező törvényt fogadott el, és azt gondolom, hogy ezen törvény alapján ez a tevékenység működni fog.
Ugyanakkor azt is szeretném jelezni, hogy ennek a törvénynek egyik fontos része és egyben gyengéje is lehet, hogy a halászati-horgászati ellenőrzés miként működik, hisz ezen a területen elég nagy a fegyelmezetlenség - hogy finoman fogalmazzak. Ha tehát a törvényben foglalt ellenőrzési jogosítványokat jó miniszteri rendeletek fogják követni, akkor azt gondolom, hogy biológiai, élővilági szempontból is lehet védeni a vizeket, a halakat, és ez a törvény valóban beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Köszönöm szépen, hogy megszavazták a halászati, horgászati törvényt, és remélem, hogy sok élvezete lesz ebben a törvényben a horgászoknak, és a halászok is tisztességes megélhetési lehetőséghez jutnak általa. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť