DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Halad az idő, ilyenkor már nagyon röviden illik fogalmazni. Bauer Tamás képviselőtársam politológiai mélységeket - vagy ha úgy tetszik, magasságokat - felcsillantó eszmefuttatása után is azt mondhatom, hogy a gyermeket a nevén kell nevezni. Tehát ha a biztosítási önkormányzatról, vagy a társadalombiztosítás önkormányzati igazgatásáról akarunk dönteni, akkor azt hiszem, hogy a kormány javaslata mentén, vagy a kormány által támogatott módosító csomaggal összefüggésben lehet ezt mérlegelni.
Ha az egészségügy sok vagy majdnem összes szereplőjét be akarjuk vonni egy testületbe, a biztosítási alapok kezelésébe, akkor már valami egészen másról van szó, arról nem beszélve, hogy ez a közeli döntésképtelenség állapotát vetítheti elénk.
Kedves Selmeczi Gabriella! Úgy gondolom, hogy a társadalmi demokrácia fokmérője az is, hogy vajon a parlamentet tekintjük-e a demokrácia egyetlen letéteményesének. Egyébként pedig a Fidesz tisztelt képviselőjének a nemzetközi tapasztalatok alapos tanulmányozását és jó egészséget kívánok. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť