BOROS LÁSZLÓ

Full text search

BOROS LÁSZLÓ
BOROS LÁSZLÓ jegyző: Tisztelt Országgyűlés! Szavazni csak a hivatalos szavazólapokkal lehet. Érvényes szavazatnak csak az minősül, amit a szavazólapon szereplő jelöltre adtak le, neve melletti "igen" vagy "nem" négyzetben elhelyezett, két, egymást metsző vonallal.
(17.00)
Érvénytelen az a szavazat, azaz az a szavazólap, amelyből nem lehet kétséget kizáró módon megállapítani, hogy a képviselő kire szavazott; amit nem a hivatalos szavazólapon adtak le; amelyikről hiányzik a bélyegzőlenyomat; és érvénytelen az is, ha a szavazólapot a képviselő átveszi, de nem dobja be az urnába. Ez utóbbi három esetben a szavazólapokat nem számoljuk a leadott szavazatok körébe.
Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy amennyiben a szavazólap kitöltését bárki elrontja, a szavazatszámláló bizottság urnánál tartózkodó tagjai azt bevonják, és helyébe új lapot adnak ki.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť