DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY népjóléti miniszter: Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Képviselő Asszony! Először is azt szeretném mondani, hogy ezen a programon az egészségügyi törvény előkészítésével kapcsolatos munkák tudomásom szerint nem folytak, hiszen addigra lényegében ezek a munkák befejeződtek.
Arról viszont tudomásom van, hogy ez egy olyan program, amelyet évről évre megrendeznek. Az előző kormányzati ciklusban is tartottak hasonlót különböző politikai pártokhoz tartozó szakértők részvételével... (Dr. Pusztai Erzsébet: Ez nem igaz!) De igaz, képviselő asszony, tudok róla, hogy 1993 tavaszán is szerveztek egy akkori kormánypárti képviselő szervezésében egy ilyen programot. Tudomásom szerint ez a hagyomány folytatódott most; egyébként érdeklődéssel várom a részletes információit. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)
(14.00)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť