DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót. Sajnos, nem nyugtatott meg, miniszter úr. Hiszen én emlékszem még arra, hogy három alkalommal terjesztettem be a Ház elé olyan országgyűlési határozati javaslatot, amelyben kértem, hogy a külföldiek használatában levő termőföld területét mérjük fel. Ez az én ismereteim szerint ma már 400 ezer hektár körül van. De sajnos a pontos felmérés hiányában senki nem tud megnyugtató adatot közölni.
Úgy hiszem, a kormányzati tisztességtelen szándékot látszik igazolni az a tény, hogy a földtulajdon nyilvántartása is összeomlott, gyakorlatilag nem lehet tudni, hogy ki mennyi földtulajdonnal rendelkezik. S a földhitelintézetek kapcsán megszerezhető földtulajdon kapcsán is egy év múlva a külföldiek tulajdonszerzése fennáll.
Ezért, legnagyobb sajnálatomra, az én aggályaim változatlanul fennmaradnak az ön megtisztelő válasza ellenére is. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť