DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Államtitkár úr azt mondta, hogy ez egy bonyolult tranzakció. Elhiszem, államtitkár úr, hogy önnek az, de nekem távolról sem, én ugyanis világosan látom az állami vagyon eltűnését, amint láttam azt a Budapest Bank parlamenti vitája kapcsán is, amikor önök azt állították, hogy 12 milliárd forint vételár folyt be, és azóta kiderült, hogy semmi nem folyt be; legfeljebb annyi történt, hogy Bokros Lajos is joggal bekerülhet a Guiness Rekordok Könyvébe, mégpedig a rendkívüli lazaságok és pénzügyi fegyelmezetlenségek és a büntethetetlenség kategóriájába.
Úgy gondolom, hogy az eszköz-visszavásárlási és egyéb kategóriákkal önök félre akarják vezetni a társadalmat. Az igazság az, hogy óriási állami pénzeszközök folytak el, és önök felelőtlenül takargatják a helyett, hogy feltárnák a valódi felelősöket, hogy a felelősségre vonásuk megtörténhessen. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť