ZSIGMOND ATTILA

Full text search

ZSIGMOND ATTILA
ZSIGMOND ATTILA (MDNP): Államtitkár úr puha válaszát köszönöm, de elfogadni természetesen nem tudom, mert az eddigi gyakorlat szerint - és mivel a gazdasági kabinet is megtárgyalta már, nemcsak szakanyagok készülnek, és kiosztattak a feladatok is államtitkári és pénzügyminiszteri szinten is - könnyű sejteni, hogy önök valószínűleg ismét nem akarják kifizetni a közszolgálati rádió és televíziók műsorterjesztési díját; önök valószínűleg ismét nem akarják teljesíteni a médiatörvényt. Ahelyett, hogy megoldást keresnének arra, hogy hogy szabadulhatna meg a rádió és a televízió a kínzó adósságától, amelyről ez a társaság nem tehet, és ennek eredményeként megkövetelhető lenne egy hatásos működés a rádióban és a televízióban, nem utolsósorban jobb műsor lenne, értékesebb műsor lehetne a közszolgálati televízióban és rádióban... - mert mindez bizony érinti a rádióhallgatót és a televíziónézőt; mert ezek miatt a gazdasági anomáliák miatt olyan silány a műsor, ezért kell olyan elviselhetetlenül sok reklámot nézni a magyar televízióban, és így válik például a Magyar Televízió közszolgálati műhelyből, médiaműhelyből (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) bizony egy nagyon szerény kereskedelmi televízióvá. (Az elnök a csengő ismételt megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.)
Nem tudom - bocsánat, egy mondat van még hátra -, hogy miért titkolták a médiatörvény készítése során becses véleményüket, és miért csak annak meghozatala után bombázzák folyamatosan a médiatörvényt, és nem akarják ezt teljesíteni. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť