DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm szépen a szót. Igen tisztelt Miniszter Asszony! Azt hiszem, ön a kormány tagjainak stabilizációjáról beszélt. Azt elhiszem, hogy a kormány tagjainak életszínvonala úgy alakult, ahogy azt ön elmondta. Sajnálatos módon a lakosságé távolról sem, hiszen az ön által hivatkozott '95-ös stabilizációs programot nemcsak Horn-programként, hanem Bokros-programként is megismerték az országban. Ennek 25 pontjából 24-et később az Alkotmánybíróságnak meg kellett változtatnia. E stabilizációs programnak egyetlenegy eredménye lett: Bokros Lajos pénzügyi helyzete úgy stabilizálódott, hogy azóta bankot is alapított.
Igen tisztelt Miniszter Asszony! Kérem, ne vezessék félre folyamatosan a közvéleményt! Vallják be, hogy csődpolitikát folytatnak, és mielőbb távozzanak! (Zaj. - Közbeszólás a kormánypártok padsoraiból: Torgyán életszínvonala milyen?) Köszönöm a türelmüket. (Taps a Független Kisgazdapárt padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť