DR. SEMJÉN ZSOLT

Full text search

DR. SEMJÉN ZSOLT
DR. SEMJÉN ZSOLT (KDNP): Köszönöm szépen. Államtitkár Asszony! Egy percben legalább olyan nehéz ezekre reflektálni, mint önnek két percben válaszolni.
Köszönöm, hogy államtitkár asszony figyelemmel kíséri a barlangok sorsát. Remélem, hogy a minisztérium határozott lépései következtében nem kell a jövőben az Országgyűlés előtt visszatérnünk erre a kérdésre. De naivitás lenne nem látni azt, hogy a társadalom felső rétege - legalább is anyagi értelemben vett felső rétege -, hogy diplomatikusan fogalmazzak, az érdekérvényesítés során igen erős, tehát azok, akik a Rózsadomb tetején tudnak építkezni, igen erős befolyással rendelkeznek, szemben azokkal a barlangászokkal, akik a saját pénzükből, idejükből próbálják menteni a még megmaradt nemzeti kincseinket, mintegy szent megszállottakként. Ezért kérem a minisztérium határozott fellépését.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť