DR. CSIHA JUDIT

Full text search

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Tisztelt Ház! Kedves Képviselő Úr! Én az ön közgazdasági ismereteit és hozzáértését nem akarom minősíteni - hogy miből mit lehet megvalósítani. Ezt, gondolom, aki most önt hallotta, meg tudja ítélni.
De még folytatva a sort a Kisgazdapárt ebbéli szerepéről, azért az is hozzátartozik - és én gondoltam, hogy nem kell erre sort keríteni, de ha már így alakult, mégis meg kell tennem -, hogy például Gyulán a Kisgazdapárt szervezete éppen a szocialista Tokaji Ferenc képviselő úr háza elé szervezte a tüntetést. Ma pedig itt a Ház előtt, az Országház előtt a Független Kisgazdapárt fővárosi szervezetének felhívását osztogatják, és ennek tartalma is - ahogyan a többi is - nem arról szól, hogy szolidaritást vállal a Kisgazdapárt a tüntetőkkel, hanem hergeli, hecceli őket, és valótlanságokat állít, mint ahogy az az események kirobbanása környékén (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) a gyulai szervezet által írtakból világosan kitűnt.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)
(13.40)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť