KRISTYÁNNÉ AKNAI ERZSÉBET

Full text search

KRISTYÁNNÉ AKNAI ERZSÉBET
KRISTYÁNNÉ AKNAI ERZSÉBET (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. A vita e szakaszában két módosító javaslatom mellett szeretnék érvelni. Az ajánlás II. kötetében található a 432. számú módosító javaslatom. Szerettem volna az oktatási törvénnyel szinkronban, azzal összhangban kiegészíteni a törvényjavaslatban azt a kitételt, hogy a helyi önkormányzatok részére biztosított mindenkori éves költségvetési hozzájárulások összege nem lehet kevesebb a tárgyévet megelőző kiadások 80 százalékánál.
(20.10)
Ez a kitétel az oktatási törvényben már létjogosultságot nyert az oktatásra fordítandó összegeket illetően.
A másik kiegészítésem: 436. számmal a törvény egyik olyan célját szeretném itt megfogalmazni, hogy a helyi önkormányzatok igyekezzenek minél jobban helyi szinten megoldani a rájuk háruló gyermekvédelmi feladatokat, és amennyiben önmaguk ezt megoldani nem tudják a normatívából, természetesen járuljanak hozzá, ha ezt a feladatot más önkormányzat veszi át.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť