DR. SZILI KATALIN

Full text search

DR. SZILI KATALIN
DR. SZILI KATALIN környezetvédelmi és területfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök asszony. Igazán csak Dögei képviselőtársamnak szeretnék két mondattal reagálni. Az egyik, hogy mindaz, amit képviselő úr most elmondott, és ami javaslatot tett, azt gondolom, hogy a területfejlesztési törvény megalkotása óta és az azóta folyamatosan zajló jogalkotás mind abba az irányba mutat, hogy mindazokat az óriási különbségeket a normativitás elve alapján, amit a képviselő úr is számon kért, meg tudjuk tenni.
Azt gondolom, ez az országgyűlési határozattervezet is ezt szolgálja, és én megköszönöm mindazon képviselőtársaimnak a segítségét, akik hozzájárultak ahhoz, hogy még tovább csiszoljuk, hiszen képviselőtársaimnak, akik ma a részletes vitában hozzászóltak, pont olyan hozzászólásaik voltak, amelyeknél gyakorlatilag mindenhol a kormány támogatása megvolt a módosító indítványokhoz, hiszen a 27 módosító indítványból emlékezeteim szerint körülbelül tozenhatot támogatott a kormány.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť