NÉMETH ZSOLT

Full text search

NÉMETH ZSOLT
NÉMETH ZSOLT (Fidesz): Tisztelt államtitkár asszony, köszönöm a válaszát. Amennyiben az eljárási kérdéseket érintette - és nagyrészt ezt taglalta hozzászólásában -, tájékoztatnám arról, hogy a XXII. kerületi önkormányzat és az összes érdekelt intézmény, egyesület egyértelműen kinyilvánította, hogy nem tudja a rózsavölgyi útépítés tervét támogatni. Mind ez ideig ez az álláspontjuk nem talált meghallgatásra a főváros részéről; tehát lehet, hogy kikérték a véleményüket, de a meglehetősen racionális megfontolások nem találtak meghallgatásra.
Ami pedig a környezeti hatástanulmány kérdését illeti, itt felhívnám az ön figyelmét is arra, hogy az nagyon jó dolog, ha a megvalósítás előtti stádiumban el kell készüljön a környezeti hatástanulmány... (Dr. Szili Katalin: Is.), de a kérdés az, és a kérdésem is erre irányult, hogy a BÁRT, tehát a rendezési terv elfogadása előtt születik-e meg ez a hatástanulmány. Minden jel szerint a BÁRT elfogadása május-júniusban meg fog történni, és a BÁRT elfogadása előtt a hatástanulmány sehol nincs. Ha ön azt mondja, hogy ennek el kellene készülnie, én ennek örülök, de ez még mindig nem garancia arra, hogy ezt a főváros el fogja készíteni. Tehát én nem kételkedem az ön jó szándékában... (Dr. Szili Katalin: Ez nem jó szándék, hanem szabályozás kérdése.) a kérdésemre adott válasza alapján, de mégis, egészen addig, amíg megnyugtató választ nem tudunk adni az ott élőknek, hogy Rózsavölgyben nem lesz út, addig én nem tudom elfogadni az ön válaszát. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť