DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Igen tisztelt Képviselőtársaim! A mezőgazdasági válság kérdéseiről kívántam szólni napirend előtt az európai csatlakozás tükrében, de úgy gondolom, az a vita, amely itt, az előbb lefolyt, kellőképpen érzékelteti, hogy hol tart ez a Ház az európai uniós csatlakozás előkészítésében.
Ha olyan nyilvánvaló valótlanságokat lehet elmondani a Magyar Köztársaság Országgyűlésében, mint amiket Szekeres Imre mondott, megjegyzem, hogy a tegnapi nap folyamán az őt megválasztó választókerületben voltam, ahol egyhangúlag követelték az ő lemondását... (Zaj, derültség az MSZP padsoraiban.), s ahonnan több olyan üzenetet küldtek, hogy ha én azt itt elmondanám a Ház előtt, akkor megértenék, miért mondtam azt, hogy kérem, arra kérem a jelenlévőket, ne használjanak olyan kifejezéseket, mint amiket Szekeres Imre szokott, mert akkor mi is hozzá válnánk hasonlóvá. Nos, ennyit Szekeres Imréről. (Taps az FKGP padsoraiban.)
Hadd jegyezzem meg ugyanakkor, hogy Pető Ivánnak az az állítása, miszerint a Független Kisgazdapárt 45 lelkes képviselője megszavazta volna a kárpótlási törvényt, épp olyan valótlan, mint amilyen valótlanságokat szokott állítani ebben a Házban és a Házon kívül is Pető Iván. (Zaj az SZDSZ padsoraiban.) Tudniillik, elnézést kérek, a Kisgazdapárt kifejezetten... (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Mi a tárgya a felszólalásnak?)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť