ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Full text search

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Bocsásson meg képviselő úr, de közösen elfogadott szabályaink szerint állampolgári leveleket nem ismertetünk a parlamentben. (Dr. Torgyán József: A tápiószelei polgármester levele.) Kérem szépen, elfogadva és figyelembe véve az ön által mondottakat, arról van szó, hogy a Kisgazdapárt vezetőjétől egy állampolgár kapott egy levelet, amelyben bejelentik, hogy megoldják az ő problémáját. Az állampolgár pedig úgy nyilatkozott, hogy ő soha a Kisgazdapártnak levelet nem írt. Problémáját Hajdú László szocialista országgyűlési képviselő oldotta meg, és kikéri magának. (Zaj, derültség mindkét oldalon.)
De tárgyszerűen visszatérve az ügyre, azt szeretném elmondani, hogy fontos lenne a Kisgazdapárt álláspontját megismerni az Európai Unióról, mert nem szabad, hogy ebben a kérdésben ne legyen konzultáció a parlamenti pártok között.
S végül befejezésül: rendkívül sajnálom, hogy a Kisgazdapárt elnöke nincs tisztában Magyarország földrajzával. Ahol ő tegnap járt Jászberényben, az nem az én választókörzetem. Nekem az a megtiszteltetésem, hogy Jászapáti, Jászkisér, Jászszentandrás, Jászivány, Jászjákóhalma (Dr. Torgyán József: Ott sem szeretnek.), Jászalsószentgyörgy és a többi községet képviselhetem az Országgyűlésben.
De megtisztel, hogy ilyen figyelemmel kíséri munkámat. Szívesen kihívom önt Jászapátin egy párbeszédre. Kíváncsi vagyok, hogy kit fognak kifütyülni. (Dr. Torgyán József: Elfogadtam. Kapsz egy írásbeli elfogadó nyilatkozatot. - Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť