DR. GYURICZA BÉLA

Full text search

DR. GYURICZA BÉLA
DR. GYURICZA BÉLA (Fidesz): Köszönöm szépen. Sajnálattal vettem tudomásul, tisztelt miniszterelnök úr, hogy 1997. március 25-én ön olyan értékeléssel foglal állást ebben a kérdésben, amelynek az a lényege - első mondata volt -, hogy nincs szükség a honvédelem egész rendszerének a reformjára. Ha az 1993. évi biztonságpolitikai alapelveket és a honvédelmi alapelveket alaposan áttanulmányozzuk, akkor láthatjuk, hogy 1997-ben jelentős változás történt az azóta beállt balkáni helyzetben, az európai viszonyokban és talán az európai integráció gyakorlati megvalósításában is. Nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi tudományos élet is azt vallja, hogy a kelet-európai államoknál szükség van a teljes reform végrehajtására.
Tisztelt miniszterelnök úr, ma még mi kérdezzük ezt itt a parlamentben. Madrid után, 1997 júliusa után mások kérdezik ezt, és a magyar nemzet jövőbeni terheit növeli majd az, hogy a gyakorlatban elmulasztottuk ennek a fontos kérdésnek a megvalósítását. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť